Alimentos Industrializados

153 bibliografia Alimentos Industrializados THE WAY forward: summary of agriculture and agri-food Canada’s science and innovation strategic action plan 2010. Ontario: Agriculture and Agri-Food Canada, 2010. 36 p. TOLEDO, R. T. Fundamentals of food process engineering. 3rd ed. Georgia: Springer Science+Business Media, 2007. 570 p. (Food Science Text Series). TOOPS, D. Food processing: a history. Food Processing , Oct. 05, 2010. Disponível em: <https://www. foodprocessing.com/articles/2010/anniversary/ >. Acesso em: jan. 2018. TRUNINGER, M. The Historical Development of Industrial and Domestic Food Technologies. In: MURCOTT, A.; BELASCO, W.; KACKSON, P. (Ed.). The handbook of food research. London: Bloomsbury, 2013. p. 82-108. ULTRA-PROCESSED food and drink products in Latin America: trends, impact on obesity, policy implications. Washington, DC: PAHO, 2015. UNDERSTANDING the LOHAS consumer: the rise of ethical consumerism. Disponível em: <http://www.lohas . com/Lohas-Consumer>. Acesso em: maio 2016. VERSIANI, F. R.; SUZIGAN, W. O processo brasileiro de industrialização : uma visão geral. Brasília: Universidade de Brasília, Departamento de Economia, 1990. (Série Textos Didáticos, 10). Disponível em: <http://cac-php.unioeste . br/cursos/toledo/historiaeconomica/eeb1-4.pdf>. VIALTA, A. Interdependência: alimentos, nutrição e saúde. In: SUSTENTABILIDADE e sustentação da produção de alimentos no Brasil: Consumo de alimentos: implicações para a produção agropecuária. Brasília: Centro de Gestão e Estudos Estratégicos, 2014. VIALTA, A. Tendências e inovações em ingredientes para bebidas não alcoólicas. In: BRASIL Beverage Trends 2020. Campinas: ITAL, 2016. VIEIRA FILHO, J. E. R.; FISHLOW, A. Agricultura e indústria no Brasil: inovação e competitividade. Brasília: IPEA, 2017. 305 p. ISBN: 978-85-7811-294-3. WATSON, E. Yuso founder: the next generation of snacks is fresh, satisfying and healthy. Food Navigator-USA , 15 Dec. 2016. Disponível em: <http://www.foodnavigator- usa. com/Manufacturers/yuso-taps-into-fresh-snacking-trend- with-newsnack>. Acesso: abr. 2017. WEAVER, C. M. et al. Processed foods: contributions to nutrition. Am. J. Clin. Nutr. , v. 99, n. 6, p. 1525-42, 2014. WELCH, R. W.; MITCHELL, P. C. Food processing: a century of change. British Medical Bulletin , v. 56 n. 1, p. 1-17, 2000. Disponível em: <https://pdfs.semanticscholar.org/ff94/ b5a6075c737e0e07111746d0952ab60473f3.pdf>. Acesso: jan. 2018. WHO issues new guidance on dietary salt and potassium. Geneva: WHO, 2013. Disponível em: <http:// www.who.int/mediacentre/news/notes/2013/salt_ potassium_20130131/en/>. Acesso em: 27 abr. 2018. WORKING together for a healthy Canada: a strategy for the Canadian functional foods & natural health products sector. Ontario: Haisley Millar Consulting Group/ Nutri- Net Canada, 2008.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTgxNA==